“Petrol Ofisi Taşıt Tanıma Sistemi | Kredi Kartı ile Kolay Akaryakıt Ödemesi ve Filo Yönetimi”

Kobitsa - Petrol Ofisi - “Petrol Ofisi Taşıt Tanıma Sistemi | Kredi Kartı ile Kolay Akaryakıt Ödemesi ve Filo Yönetimi”

Avantajlı Akaryakıt Alımı İçin Petrol Ofisi Automatic Taşıt Tanıma Sistemi Kredi Kartı Anlaşması Referans Kodu: 291153

Şirket Araçları İçin Akaryakıt Tasarrufu ve Kolay Ödeme Seçenekleri

Araç sahibi şirketler için, Petrol Ofisi Automatic Taşıt Tanıma Sistemi ile akaryakıt alımlarınızı güvenli, hızlı ve avantajlı bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Taşıt Tanıma Sistemi ile kredi kartı, DBS (Doğrudan Borçlandırma Sistemi), teminat mektubu veya nakdi blokaj gibi çeşitli ödeme yöntemleri ile esnek ödeme seçeneklerinden faydalanabilirsiniz.

Kredi Kartı ile Ödeme ve Referans Kodu Avantajı

Petrol Ofisi Taşıt Tanıma Sistemine katılmak ve avantajlı akaryakıt alımı yapabilmek için referans kodu kullanmanız gerekmektedir. Müşterilerimiz, taşıtlarına aldıkları yakıtların ödemesini kolaylıkla kredi kartı ile yapabilirler. Başvurunuzu hemen aşağıdaki adımları izleyerek tamamlayabilirsiniz:

AutoMatic Filo Yönetimi Montajı ve Kullanım Kolaylığı

Başvurunuzu tamamladıktan sonra, seçilen AutoMatic Filo Yönetimi cihazının montajı için randevu alabilirsiniz. Size en uygun montaj noktasında cihazınızın montajını gerçekleştirebilir, montaj yapıldığı gün içerisinde Petrol Ofisi istasyonlarından yakıt alımına başlayabilirsiniz. Tüm yakıt alımlarınız, size özel şifreyle güvenli bir şekilde yönetilebilir.

Petrol Ofisi, yakıt alımları için her ayın 15’inde ve ay sonunda olmak üzere iki kez fatura keser. Ayrıca, web sitesi veya mobil uygulama üzerinden dilediğiniz zaman filo yönetim sistemine erişebilir, araç limit belirleme ve yakıt alım raporlarınızı kolayca görüntüleyebilirsiniz.